Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο Λόρδος Βύρωνας του ΘΕΜΟΥ στη Χαλκίδα !


Ένα τεράστιο κατάλευκο γιοτ είναι αραγμένο εδώ και αρκετές μέρες στην προβλήτα κάτω από τον σταθμό των τρένων στη Χαλκίδα.
Και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν σε ποιόν ανήκει. Μέχρι που έφτασε η Μ. Εβδομάδα και το μυστήριο έλυσε η τοπική εφημερίδα ΕΥΒΟΙΚΗ  ΓΝΩΜΗ , που ανακάλυψε ότι το κότερο είναι του ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, που το επισκεπτόταν συχνά και παρακολουθούσε τις εργασίες συντήρησης.

Μάλιστα, πολλές φορές συνοδευόταν και από τη σύζυγο του  Βασιλική Παναγιωτοπούλου.

Το σκάφος ονομάζεται Lordos Byron  και ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το αγόρασε στη Σουηδία έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ και το πήγε στη Χαλκίδα για μικρο επισκευές.

Όλη την Μ. Εβδομάδα το σκάφος βαφόταν και καθαριζόταν και την Μ. Πέμπτη έγινε ο εφοδιασμός του με τρόφιμα (αρνιά, αβγά κλπ.) μαζί με τα παρελκόμενα  (σούβλες, ψησταριές) για τον εορτασμό του Πάσχα αναφέρει η ΓΝΩΜΗ.

"Ο Θέμος βρίσκεται συχνά -πυκνά στη Χαλκίδα, βολτάρει με την οικογένειά του και μάλιστα είναι φιλικός και καταδεκτικός" είπε στην εφημερίδα ο έφορος καγιακ του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας Πάνος Συκιώτης.

Τις μέρες του Πάσχα το ολόλευκο σκάφος, φρεσκοβαμμένο και αστραφτερό δέχθηκε πολλές επισκέψεις. Κόσμος μπαινόβγαινε αλλά δεν σήκωσε άγκυρα. Παρέμεινε επιβλητικό κάτω από τα τρένα να φιλοξενεί τον Θέμο με την σύζυγο και τα τρία παιδιά τους καθώς και αρκετούς φίλους.

Ο Θέμος από την ημέρα που έδεσε το σκάφος στην προβλήτα είναι συνέχεια σχεδόν στη Χαλκίδα γράφει η εφημερίδα.

Στη μαρίνα, δίπλα από το λιμάνι της Χαλκίδας βρίσκεται και ένα μικρότερο σκάφος, μπλε, που και αυτό επισκευάζεται αποκαλύπτει η ΓΝΩΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...